top of page

Årets siste mini turnering

På den siste dagen i september var turen komen for MIL til å være arrangør av mini turnering for J8, J9 og G9, den siste i rekken av 4. Grunna all nedbøren september gav oss på søre luten, måtte vi nokre dagar i forveien bere innsjå att grasbana på Munkvoll ikkje var spelbar og vi måtte dermed flytte arrangementet til Tjørvåg stadion. Dette innbar sjølvsagt litt ekstra arbeid, men med god hjelp av driftige foreldre til MTG J9 gikk dette veldig bra. Heldigvis var været noke lunde på vår side, så forutenom eit par regnbyge var det gode forhold for fotball. :)

30 lag, 46 kampa og rundt 200 unge og ivrige fotballspelara + foreldre og andre tilskodarar på sidelinja gjorde stadion folksomt dei 6 timane det pågikk.

I og med att dette var siste turneringa, fikk alle lag utlevert vel fortjente medalje for innsatsen gjennom de 4 som de har deltatt i.Litt for alle og ein kvar kunne kiosken tilby også.
Vi ønska å takke våre sponsorar Villa smolt, Metisoft, B. Tarberg og Sparebanken møre.

Vi takka også Tjørvåg IL for lån av stadion og ikkje minst stor takk til klubbdommarane i alderen 13-17 år som stilte opp og til de frivillige som sto bak før og etter.


Vi må seie det var ein vellykka dag. :)

Comments


bottom of page