top of page

Forlenging av sponsoravtaler!

Oppdatert: 3. sep. 2023

Fleire viktige bidragsytarar til lokalemiljøet på Moltustranda forlengar sine sponsoravtaler.
Det er med store glede idrettslaget kan legge fram att vi for sesongane 2022-24 har fått med oss vidare på laget B.Tarberg og Metizoft som hovedsponsorar, dette er noko vi er svært takksame for, og ser fram til eit godt samarbeid med de i åra som kjem.


"Metizoft har i mange år støtta Moltustranda I.L og vi kan stolt meddele at vi har innått ein ny 3-årig sponsoravtale med idrettslaget. Vi er veldig glade for å kunne bidra til det flotte arbeidet som blir lagt ned i lokalmiljøet. Det er vikitig for Metizoft at born og unge får eit godt idrettsleg tilbod i heimbygda si"


"Vi i B.Tarberg AS ser det som viktig å være ein god støttepslear for MIL i det viktige arbeidet dei gjer med å utvikle klubben både på anleggsidaog ikkje minst sportsleg. Vi håper vår støtte kan hjelpe klubben til å halde fam i den gode regninga dei no har. Vi ser fram til eit godt vidare samarbeid med MIL"I tillegg har vi fått med Car Wash som direktesponsor til Moltustranda Idrettslag - Friidrett i same periode, noko som betyr mykje for utvikling vidare av den flotte utøvergruppa som er opparbeida sidan oppstarten. Vi takkar for dette og ser fram til eit godt samarbeid.

Comments


bottom of page