top of page
  • leiar8

Nytt og brukt salg på Grendahuset
I helga helga er det masse aktivitet på Grendahuset med barnedisko fredag og "nytt og brukt" salg på søndag.


Initiativtaker Veronica Frantzen er positivt overaska over responsen så langt.

-Vi har fått henvendelser fra blant anna Runde, Tjørvåg, Fosnavåg og Leikong av folk som vil reservere et bord til "markedet" søndag, seier ho.


Ideen fikk ho gjennom å ha observert konseptet "baklukeloppis", og folks oppfatning av gjenbruk i et samfunn der vi kanskje kjøper for mye vi ikke trenger. Da er dette en fin anledning til å rydde vekk og selge til noen som kankje trenger eller har bruk for det. Samtidig håper vi på enda meir aktivitet i bygda, også for den sosiale biten. legger ho til.


Dørene åpner klokken 1400, og salget vil vare til kl 1700.


Så har du fylt opp boden, garasjen eller loftet med ting du i grunnen ikke trenger men som andre kan få nytte av? Har du egenproduserte artikler eller andre ting du vil selge? Eller vil du ut å treffe folk over en god kopp kaffi eller ha noe enkelt til middag denne dagen, da er du hjertelig velkommen til Grendahuset heter det i invitasjonen.


Konseptet er enkelt, man betaler 50 kr for "salgsbordet" for private og 200 for bedrifter. Det er i skrivende stund reservert 28 bordplasser, men det er plass til flere sier Frantzen.


Utvalget er ventet å være variert, men med tradisjonelle varer som klær, leker, sko, spill, bøker, sportsutstyr, verktøy, lefser, tuppervare og villsauskinn bla. Det er også meldt inn salg av egenproduserte klær, i tillegg kjem Lillian Øvrelig Berge med bla maleri.


Det blir servert lapskaus sponset av Coop, pølser og mår i tillegg til kaffi og kaker.


Er det noen som vil bake en kake, hjelpe til å selge eller reservere salgsbord, så kan dei gjerne ta kontakt med meg på telefon nr 98 66 17 09, seier Frantzen.


Det blir også arrangert halloweendisko for barna på fredag med åpen kiosk. Dette gjelder fra barnehagealder til 12 år fredag. Diskoteket starter kl 1730 og varer til 1930, og koster 50 kr pr barn.

Foreldre er sjølvsagt også velkomne, og har ansvar for eigne barn.

Kom gjerne utkledt, men legg igjen håndvåpen og skumle masker heime då

Moltukyra lett kan bli skremt.

Vi gler oss til å sjå alle dei forskjellige kostymene, og oppfordra alle til å tenke kreativt slik ein ikkje føler press for å måtte kjøpe kostyme.

Er det nokon som synes diskoen er litt seint mtp leggetid, så er det heilt innafor å ta med seg kveldsmaten om ein vil, legg ho til.Når vi er så heldig å ha et slikt fint bygdehus er det kjekt å kunne ta det i bruk, og også kunne legge igjen litt penger i huset til vedlikehold og lignende. Inntektene av matsalg går til Grandahuset, seier ho.


Vi håper mange tek turen til Grendahuset for en hyggelig prat og en god handel, avslutter initiativtakeren.

Comments


bottom of page