top of page

Sunnmøres sprekeste idrettslag

Oppdatert: 3. sep. 2023

I samarbeid med Sparebanken Møre vil Moltustranda Idrettslag med dette invitere til en spennende og litt annerledes konkurranse i forbindelse med årets utgave av Moltustranda Mosjonsfestival.

Foto: Bjørnar Torvholm Sævik / Vestlandsnytt.no
Foto: Bjørnar Torvholm Sævik / Vestlandsnytt.no

Tradisjonen tro er det tre konkurransedager under festivalen.

Fredagen løpes Moltumila, lørdag er det Motbakkeløp før konkurransehelgen avsluttes med Tour De Moltu (sykling) I år, det tiende året med MMF, ønsker vi å sette opp en egen konkurranse mellom idrettslagene på Søre.


Konseptet går ganske enkelt ut på at det idrettslaget med best sluttid til sammen på de tre løpene kan tidtellere seg som «det sprekeste idrettslaget» å motta premien a kr 10 000,- kroner. Premien blir utbetalt til klubb/idrettslag å står fritt til disposisjon etter utbetaling.


Kriteriene er at ditt idrettslag må stille med minimum en deltaker i hvert løp, det trenger ikke være samme person i alle tre. Man kan og ha med flere deltakere, men det vil uansett være den beste tid som teller.


Så har dere noen i medlemsregisteret som er god på tradisjonell løping, lett til beins i motbakkene eller har trøkk i pedalene på landeveissykkel må dere få sendt de på startstreken.


Løypeprofil og informasjon om påmelding finner dere på www.moltustrandail.no eller Moltustranda Mosjonsfestival på Facebook. Ved påmelding, husk å registrer klubb dere representerer.


Oppfordrer dere ellers om å besøke festivalen uansett.. Vi har et bredt og godt program med tanke på underholdning og sportslig tilbud.


Vedlagt ligger også invitasjon til å være med på friidrettskarusellen som friidrettsgruppen i MIL har satt opp, og plakat med informasjon om program for helgen.


Vi i MIL heier frem trim og aktivitet i alle former på en trygg og sosial arena for alle 🙂

Comments


bottom of page